Site-ul www.la-pofticiosu.ro este proprietatea LA MANCACIOSU SRL inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J18/894/2018 , Cod Fiscal 40044316, denumit in continuare La Pofticiosu’.

Folosirea acestui website implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Va recomandam citirea cu atentie a acestora.

LA MANCACIOSU SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

1. DREPTUL DE AUTOR

LA MANCACIOSU SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.la-pofticiosu.ro, dar nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor firmei noastre, fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului www.la-pofticiosu.ro este proprietatea LA MANCACIOSU SRL si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul nostru, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

2. INREGISTRAREA CA MEMBRU

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dvs de utilizator.

Conform cerintelor Legii NR. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii NR. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice La Pofticiosu’ prin LA MANCACIOSU SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este livrarea comenzii catre dumneavoastra.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele solicitate, acestea fiind necesare pentru livrarea comenzii dumneavoastra, refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va finaliza comanda. In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Conform Legii NR. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa de email comenzi@la-pofticiosu.ro ! De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil. Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

3. PROFIL UTILIZATOR

Pentru a finaliza înregistrarea pe magazinul nostru, utilizatorul trebuie să furnizeze informații cu caracter personal incluzând, numele de utilizator, adresa de e-mail, numărul de telefon, informațiile de pe cardul de credit si altele.

Odată încheiată înregistrarea, Utilizatorii își pot accesa profilul, completându-l sau editându-l după cum consideră adecvat. LA MANCACIOSU SRL nu va folosii niciodata datele inregistrate in magazin pentru a le distribui catre terti sau in alte scopuri ce pot aduce prejudicii. Aceste date vor ajuta strict Utilizatorul sa interactioneze mai usor cu platforma in vedere inregistrarii de noi comenzi.

4. CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

Cititi detalii – click aici

5. UTILIZARE COOKIE

Cititi detalii – click aici

6. PLATA PRODUSELOR

Plata produselor comandate de pe site-ul www.la-pofticiosu.ro se efectueaza cu numerar in momentul in care primiti comanda la adresa solicitata.

7. LIVRAREA PRODUSELOR

Suma minima pentru preluarea comenzii dumneavostra in interiorul orasului Targu Jiu , este de 20 lei .

8. RETURNAREA PRODUSELOR

În cazul în care Clientul dorește să returneze un produs sau să facă o reclamație privind furnizarea unui serviciu, aceasta trebuie direcționată către dispeceratul nostru. În eventualitatea în care dispecerul constata ca produsul / serviciul nu a fost conform standardelor, va avea dreptul să decidă cu privire la metoda de rambursare (numerar, card de credit, cupon de magazin etc.). Prin urmare, returnarea unui produs achiziționat de la LA MANCACIOSU SRL în executarea mandatului conferit de către Client, se va supune în toate cazurile politicii noastre de retur.

Fără a ține seama de cele de mai sus, în cazurile specifice ale comenzilor plasate pe magazin, clientul trebuie să contacteze personalul LA MANCACIOSU SRL !

În eventualitatea în care utilizatorul dorește să solicite returnarea unui produs deoarece acesta nu corespunde obiectului solicitării făcute prin intermediul magazinului, Utilizatorul trebuie să furnizeze o fotografie a comenzii totale și/sau o listă a produselor incorecte sau care nu au fost livrate, precum și alte dovezi care demonstrează caracterul inadecvat al produsului care face obiectul solicitării.

Clientul trebuie să verifice produsele pe care soferul nostru le aduce la adresa de livrare înainte de a da curs semnării și ratificării mandatului. Prin semnătură, Clientul confirmă și ratifică mandatul, achiziția sau serviciul realizat în numele său. De asemenea, Clientul declară că un terț poate ratifica mandatul în numele său, de exemplu în cazurile în care Clientul nu este la adresa finală de livrare sau a desemnat o parte terță pentru primire și semnare. Astfel, Clientul și/sau terțul este responsabil pentru verificarea corectitudinii produselor sau, dacă este cazul, strângerea dovezilor suficiente pentru justificarea contrariului.

În toate situațiile, LA MANCACIOSU SRL va avea dreptul să stabilească rambursarea

9. LIMITARE DE RESPONSABILITATE

Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea defectuoasa sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi. Ne straduim sa redam cat mai exact culoarea produselor afisate pe site, insa culoarea pe care o vedeti dumneavostra depinde de monitorul utilizat si de setarile acestuia. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului.

Intre masuri pot aparea diferente datorita particularitatilor fiecarui articol. Masurile sunt afisate conform standardelor internationale.